PËR ARKITEKTËT

Shfletoni katalogët online për të zbuluar qindra ngjyra dhe nuanca nga më të larmishmet.

Disa risi nga San Marco Group vijnë në ndihmë të arkitektëve dhe profesionistëve.

Me anë të programeve 2D dhe 3D (BIM, CAD) ju mund të aplikoni virtualisht ngjyrën e kërkuar mbi sipërfaqen e dëshiruar.

Klikoni në linkun LIBRARIE TEXTURE CAD&BIM dhe ndiqni hapat e mëtejshme.

Me anë të aplikacionit mobile Go.Color ju mund të aplikoni virtualisht ngjyrën e dëshiruar në sipërfaqen që dëshironi të lyeni. Aplikacioni mund të shkarkohet në App Store dhe Play Store .

San Marco prezanton aplikacionin e parë AR që do t’ju çojë në botën e bojrave dhe finiturave murale. Ju mund të përjetoni drejpërdrejt eksperiencën 3D të realitetit virtual nga dyqani ynë në shtëpitë tuaja. Aplikacioni mund të shkarkohet në App Store dhe Play Store .